יום רביעי, 22 באוקטובר 2014

"טאטי" - בקטנה

מסעדת טאטי - סניף יהוד
"טאטי בקטנה"

מיקום:
יהוד (סמוך לאור יהודה, סביון, קרית אונו, נתב"ג)
יש סניף מסעדה נוסף בגבעתיים.

מועד ביקור:
אוקטובר 2014.

אתר המסעדה: לחצו כאן

המסעדה :
המסעדה, מבחינת מראה, לא הכי מיוחדת, אבל היא נעימה (כסאות קש חומים וקירות לבנים-brick wall) ומאוד גדולה. יש שולחנות רגילים, שולחנות עם ספות במקום חלק מהכסאות, בר ושולחנות בחוץ (דק). נדמה לי שיש חדר VIP.



מהות הביקור:
הגענו בצוהריים לאכול משהו בקטנה, מאחר והוזמנו ל"על האש" מאוחר יותר בערב (רצינו לשמור מקום בבטן).
התלבטנו מה לקחת ולאחר דקות מעטות של רפרוף בתפריט וקבלת תשובה מהמלצרית, נפל הפוּר, כך שהזמנו מרק ומנה ראשונה. 

מרק בשר:
סוג המרק משתנה מידי יום/מעת לעת, כפי שקורה בהרבה מסעדות.
באותו היום, לשמחת שותפי לפשע, היה מרק בשר (אני גנבתי טעימות פה ושם).
אין לי ממש יכולת להביא בפניכם מה כולל המרק, אבל בטוח שהיו שם כל  מיני סוגים של ירקות וחתיכות בשר. 
המרק היה יחסית סמיך, מתובל היטב (בלי צורך להוסיף מלח/פלפל) והצטרפה אליו פוקצ'ה, בגודל מכובד, משוחה בשמן, מלח ופלפל שהייתה פריכה ונעימה לכרסום.



מנה ראשונה - פרוסות סינטה על בריוש:
מנה מוצלחת.
מדובר במספר פרוסות סינטה דקות וצרובות. אל תצפו לבשר חי או חי חלקי, ובפעמיים שאכלתי את המנה, זה לא נראה שהם התכוונו לעשות את זה חי - אבל זה טעים עם הכל.
הפרוסות מונחות על חתיכת בריוש (סוג של לחם טעים ופלאפי, הרגשה היא כמו של איזו חלה טובה) על ממרח איולי-חרדל, מעליו כל מיני עלי רוקט ודומיהם שערבבו אותם קודם בסוג של שמן/לימון/פלפל/מלח ובצד כמה קרישונים (מלפפונים חמוצים קטנים בעלי גבשושיות שגורמות לי, אישית, לחלחלה ולכן אני דוחפת אותם הצידה, לפינה של הצלחת, שם הם יעמדו בעונש על היותם עצמם).

מחיר:
מרק - 29-35 ש"ח.
פרוסות סינטה - 51 ש"ח.

שירות:
נחמד ואדיב כבדרך כלל.

רות סוף.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה